18 oktober 2015

Over ons

Esports in Nederland was altijd erg landelijk georiënteerd, terwijl andere sporten juist heel regionaal georiënteerd zijn. Er was geen enkele esportclub die zich nadrukkelijk verbonden had aan een stad of een regio. Breda Guardians brengt daar verandering in.

Breda Guardians is exclusief voor gamers uit Breda en omgeving. Het grote voordeel van deze geografische selectie is dat het daardoor laagdrempelig is om aan onze activiteiten deel te nemen. Met die reden organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze leden. Denk hierbij aan toernooien, workshops, LAN-parties en meer.

Bij Breda Guardians draait het natuurlijk om esports, maar bovenal om het sociale aspect van esports. Gezelligheid staat bij Breda Guardians daarom hoog in het vaandel. Je leert mensen uit jouw eigen regio kennen die dezelfde passie hebben en nieuwe vriendschappen gecreëerd worden.

Breda Guardians is opgedeeld in vier divisies, wetende:

  • Valorant
  • Counter-Strike: Global Offensive
  • Rocket League
  • FIFA21

Ben jij ook een fanatieke gamer en woon je in (de omgeving van) Breda? Dan is Breda Guardians iets voor jou! Word hier lid van onze discord-server!.

Doelstellingen Breda Guardians:
2021:
– 100 leden
– 4 divisies
– 3 aangesloten scholen / instanties
– 2 LAN-parties
– 4 esports toernooien
– 4 workshops / clinics

2022:
– 250 leden
– 5 divisies
– 5 aangesloten scholen / instanties
– 3 LAN-parties
– 8 esports toernooien
– 8 workshops / clinics

2023:
– 500 leden
– 6 divisies
– 10 aangesloten scholen / instanties
– 4 LAN-parties
– 12 esports toernooien
– 12 workshops / clinics

Translate »