FIFA22 toernooi in de herfstvakantie

Voor iedereen, uit het regulier en speciaal onderwijs vanaf 6 jaar, worden er in herfstvakantie diverse activiteiten georganiseerd door o.a. Breda-Actief, Breda Guardians en Breda University. De activiteiten lopen uiteen van paintballen tot een FIFA 22 toernooi. Op www.breda-actief.nl/herfstvakantie-activiteiten-2021 staat alle informatie en de inschrijf mogelijkheden.

FIFA 22 toernooi
Het FIFA 22 toernooi is voor iedereen vanaf 10 jaar en wordt gespeeld op een Playstation 4. De beste spelers gaan naar huis met een prijs, variërend van NAC-tickets tot een mCon shirt. Het toernooi is in Huis van de Heuvel (mgr Nolensplein 1) op 28 oktober van 13:00 uur tot en met 16:00 uur. Het FIFA 22 toernooi wordt samen met Gemeente Breda, mCon esports, Breda University, NAC Maatschappelijk, Grote Broer Grote Zus en Summervibes georganiseerd. Inschrijven is verplicht en kan via www.breda-actief.nl/herfstvakantie-activiteiten-2021. Inschrijfdeadline is 28 oktober 09:00 uur.

Als toevoeging organiseert Breda Actief in samenwerking met NAC maatschappelijk en Grote Broer Grote Zus diverse extra activiteiten. Zo is er deze dag een panna kooi en luchtkussen aanwezig. Deze zijn op dezelfde locatie en voor dezelfde doelgroep, om deel te nemen aan deze activiteit is geen inschrijving nodig. Sport en spel Zoals de jeugd uit Breda van ons gewend is, zijn er ook in deze vakantie verschillende sport en spel elementen. Iedereen van 7 tot en met 14 jaar is welkom. De activiteiten zijn op basis van vrije inloop. Dit rooster staat op www.breda-actief.nl/herfstvakantie-activiteiten-2021.

Paintballen
Voor iedereen tussen de 6 en 13 jaar zijn er meerdere paintball activiteiten. Deze worden met rubberen ballen gespeeld in plaats van met verfballen. Zo creëer je dezelfde sensatie maar zonder de pijn. Ook deze activiteit is vrije inloop. Locatie en tijden staat op www.breda-actief.nl/herfstvakantie-activiteiten-2021.

Zaalvoetbaltoernooi
De drukbezochte zaalvoetbaltoernooien kunnen niet achterwegen worden gelaten, deze zijn voor alle leeftijdscategorieën. Voor diverse toernooien is het van belang dat sportcoach Jaap van tevoren op de hoogte wordt gesteld. Berichten voor aanmeldingen naar +31 642045114. De locatie en tijden zijn te vinden op www.breda-actief.nl/herfstvakantie-activiteiten-2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »