Esports toernooien tijdens SummerviBes SpringBreak

Bang om je te vervelen in de vakantie? Wij hebben de oplossing! Voor iedereen tot en met 26 jaar worden er tijdens jouw meivakantie verschillende gratis on- en offline activiteiten georganiseerd door de hele stad! Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei kun je van alles beleven.

In samenwerking met Gemeente Breda, NAC Breda, mCon esports en Breda University, organiseert Breda Actief de hele week esports toernooien. Speciaal voor Bredase jongeren. Iedereen van 10 tot 26 jaar kan hieraan meedoen! De kwalificatierondes en finale worden in één dag gespeeld en er zijn toffe prijzen te winnen.

Maandag 3 mei: FIFA21 toernooi (1vs1)
Dinsdag 4 mei: League of Legends (5vs5)
Woensdag 5 mei: Super Smash Bros. Ultimate (1vs1)
Donderdag 6 mei: Mario Kart 8 (1vs1vs1vs1) en Pokémon GO (1vs1)
Vrijdag 7 mei: Rocket League (3vs3)

Meedoen? Ga naar de website van Breda-Actief voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »