Doe mee aan de ‘School Battle Breda’

Laat jouw Rocket League skills zien en kroon jezelf tot schoolkampioen van Breda. Doe mee aan de School Battle Breda!

Tijdens de Dutch Happiness Week kunnen scholieren en studenten uit Breda van 19 tot en met 21 maart meedoen aan de “School Battle Breda”. Bij dit online Rocket League toernooi nemen Bredase scholen het tegen elkaar op. Deelnemen kan vanaf 10 jaar en is gratis.

Scholieren en studenten uit Breda kunnen hun school vertegenwoordigen tijdens de School Battle Breda. Met het spel Rocket League nemen duo’s het tegen elkaar op om te bepalen welke school de allerbeste van Breda is. De deelnemers strijden om leuke prijzen en de eervolle vermelding als Schoolkampioen van Breda.

School Battle Breda vindt onder de vlag van Dutch Happiness Week plaats en wordt georganiseerd door Breda University in samenwerking met gemeente Breda, Breda-Actief en mCon esports. Er vinden twee kwalificatietoernooien plaats, één op vrijdag 19 maart en de ander op zaterdag 20 maart februari. De beste teams gaan door naar de grote finale die op zondag 21 maart gespeeld wordt. De finale wordt live uitgezonden op Twitch en is te volgen via www.twitch.tv/mconesports.

Het toernooi wordt online gespeeld en meedoen is gratis. Aanmelden kan via www.mcon-esports.com/schoolbattlebreda. Deelnemers dienen te beschikken over Rocket League en een PC, Playstation 4, Xbox One, of Nintendo Switch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »